Edde gij Glow al ontdekt ?

Wie gaat er op een gezellig shopdagje in ’t stad nu niet graag een koffietje drinken met iets lekkers bij? In Antwerpen op de Melkmarkt vind je deze schattige koffiezaak, het duurde eventjes voor ik het ontdekte, maar nu ik dit gevonden heb, is dit mijn favoriete stekje!

 

Wat direct opvalt is het dreamy uiterlijk: een klein terrasje, een groen balkon en een quote dat luidt: delicious Coffee- tasty Food- world Peace, wat wil een mens nog meer?

Maar natuurlijk doet niet alleen het uiterlijk ertoe, maar ook het innerlijke, dus nam ik een kijkje inside Glow: vanaf ik binnen kwam in Glow voelde het al erg huiselijk aan, een lieve begroeting van de barista, gezellige verlichting, toffe zithoekjes en leuke quotes aan de muur.

 

Jonge ondernemers met een passie!
Voor de mensen die Glow al kennen, weten dat VIGOR Glow nu heeft overgenomen. VIGOR bestaat nu drie jaar en heeft sinds mei een eigen locatie, sindsdien zijn ze erg snel gegroeid waardoor ze het grootste personal training centrum in Antwerpen zijn.

 Is er dan alleen gezonde voeding, aangezien VIGOR hier in investeert?
Nee, Glow heeft van alles. Waar Vigor en Glow niet in verschillen is het streven naar kwaliteit, al hun gerechten zijn gemaakt met hart en ziel en dat proef je! En jawel veggies, ook voor jullie zijn er heerlijke gerechtjes.
Bijvoorbeeld de avocuddle: avocado mash, tomaten, rucola, tuinkers, kikkererwten en sesamolie. Om er maar ééntje van te benoemen.

 

Tijdens het interview met de uitbaters van Glow voelde ik dat ze erg trots waren op hun koffiebar. Ze hebben veel grote vooruitzichten: ze hebben hun meubelen en trap al vernieuwd, een marmeren toog en warmte palen geplaatst…

Ze blijven maar uitbreiden: er zijn twee lege verdiepen die ze gaan verbouwen tot slaapkamers, zodat mensen er kunnen overnachten. Wat een speciaal idee, opstaan in hartje Antwerpen met een lekker ontbijtje en een heerlijke huisgemaakte koffie.

Waarom Glow een bezoekje brengen?
Glow steekt heel veel aandacht in de kwaliteit van hun koffies en voeding. Ze zorgen dat de klant er volledig gelukkig mee is, zo niet, maken ze dit voor jou graag opnieuw klaar. Een echte aanrader vind ik de ‘dirty chai lemongrass’ een espresso met lemon grass chai. Try it, you won’t regret it! Vanaf december geven ze ook maandelijkse suggesties aan.

 

Glow on the go!
Geen tijd voor een lange stop? Glow biedt ook coffees to go aan. Glow is open van 9 uur tot 19 uur en vanaf december blijven ze open tot 20 uur!

 

Glow op Instagram
Wanneer je zelf regelmatig op social media zit is dit een leuk extraatje! Post je verhaal of een mooie foto op jouw instagram, zij reposten dit, super leuk! @glow_antwerp

 

Glow: Melkmarkt 40, 2000 Antwerpen
VIGOR: Verschansingstraat 40, 2000 Antwerpen

Blog geschreven door @nathalie_wouters_


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published